Welkom bij Je lijf in balans 

De praktijk is geopend voor behandelingen op afspraak. Er wordt gewerkt met de inachtneming van de Covid-19 regelsAlles staat in belang van jou TOP behandeling.


Zo neem ik bijvoorbeeld voor een eerste behandeling ruim de tijd voor een intake gesprek dat is al gauw 30 minuten extra bij de eerste behandeling. 


De behandelingen gaan alleen op afspraak. Dit omdat je liever niet gestoord wil worden tijdens een gesprek of een behandeling. 


Een afspraak maak ik het liefst telefonisch met je. Zo kunnen we samen bespreken waar je voor komt. Ben ik even niet bereikbaar? Dat komt dan omdat ik aan het behandelen ben en mijn telefoon op stil zet zodat mijn cliënt niet gestoord wordt. Stuur dan een bericht of beter nog een WhatsApp. Je zult dan al gauw wat van mij vernemen.


Zoals je hebt gelezen heb ik mij gespecialiseerd in gewichtsverlies en gespecialiseerde behandelingen voor o.a. het verstrakken van losse huid en verminderen van Cellulitis. De meeste van mijn cliënten zijn vrouwen. 

Maar ben je een man schroom dan niet om mij te bellen als je ook gewicht wilt verliezen want je hoeft er niet alleen voor te staan. En er zijn er al vele jou voorgegaan. 

Ook de massage voor rug, nek en schouders is heel geschikt voor jou.

Om onduidelijkheden en teleurstellingen te voorkomen heb ik een lijstje met huisregels gemaakt.

Ook de Contra indicaties voor een massage kun je beter even doornemen voordat je mij boekt voor een massage. Vragen kun je hierover altijd aan mij kwijt.

Alles staat in het belang van jou gezondheid en welzijn.
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram